Hem » Elleverantörer & elbolag i Torshälla

Elleverantörer & elbolag i Torshälla

Söker du efter en elleverantör i Torshälla? I den här artikeln finner du en sammanfattad lista över billiga elavtal och elbolag – i Torshälla – just nu. Listorna som återfinns här uppdateras ständigt, och för att hitta billig el krävs att man jämför aktörer oavbrutet.

Elleverantörer och elbolag i Torshälla:

1. Fortum

Fast avgift – 42kr i månaden.
Enkelt att byta!

Erbjudande: Värde ca 500 kr.
Största elbolaget i Sverige

2. Göta Energi

Fast avgift – 45kr i månaden.
100% förnyelsebar el

Erbjudande: Värde ca 500 kr.

3. Telge Energi

Fast avgift – 49kr i månaden.
100% förnyelsebar el!

Erbjudande: Värde ca 500 kr.

Elleverantörer & elbolag i Torshälla

När man jämför el är det viktigt att försöka ha ett helhetsperspektiv, att bara lokalisera den billigaste elleverantören i Torshälla behöver nämligen inte nödvändigtvis betyda att du tar del av billig el. Det finns nämligen andra faktorer som är direkt avgörande för din månadskostnad.

I den här guiden tänkte vi presentera dessa faktorer, ihop med ett par verktyg som kan komma bra till hands när man är på jakt efter billiga elbolag i Torshälla.

Det finns ungefär 140 olika elleverantörer i Sverige och för att identifiera den billigaste av alla dessa i just Torshälla krävs såklart en gedigen jämförelse. Vi undersöker dock marknaden ständigt, vilket innebär att våra listor över den elleverantörer i Torshälla ständigt ändras på grund av nya elavtal och erbjudanden.

Så skaffar du ett billigt elbolag i Torshälla– 4 steg

  1. För att komma igång med en ny elleverantör krävs först att du säger upp ditt nuvarande elavtal.
  2. Kolla nu på vår topplista över de elleverantörer i Torshälla och välj en aktör du finner intressant.
  3. Bestäm dig för huruvida du vill ha ett rörligt eller fast elavtal.
  4. Bekräfta abonnemanget hos ditt nya elbolag med någon form av e-legitimation.

Jämföra billig el & elavtal

När det kommer till elmarknaden kan nog de flesta skriva under på att den är oförutsägbar, åtminstone kan den upplevas så. Detta blir särskilt påtagligt på vinterhalvåret, då elpriser i Torshälla kan öka kraftigt på grund av kyla och andra faktorer.

Om man söker billig el i Torshälla är det därför viktigt att man väljer ett lönsamt elavtal, ihop med en billig elleverantör. Detta kan såklart låta väldigt enkelt, men i praktiken kan det faktiskt vara ganska svårt att få dessa att sammanstråla.

Exempelvis, kan det vara fördelaktigt att välja ett rörligt elavtal om marknaden håller sig stabil inom Torshälla – och lika lönsamt att välja ett fast elavtal som marknaden svajar. Det första steget för att få ett billigt elavtal är helt enkelt att bestämma sig för huruvida man vill ha rörligt eller fast elpris.

1. Rörligt elavtal

Med det rörliga elavtalet ändras priserna beroende på hur marknaden ser ut, och därefter läggs ett påslag till på ditt elavtal. Påslaget ligger någonstans mellan 4–10 öre/kWh exkl. moms. Utöver detta, kommer du även ta del av en fast avgift som varierar beroende på elleverantör.

Att skaffa ett rörligt elavtal kan vara lönsamt om marknaden är stabil i Torshälla och elpriset är lågt. Men ett rörligt elavtal kan också innebär enorma kostnader om elmarknaden skulle äventyras.

2. Fast elavtal

Det fasta elavtalet kan vara fördelaktigt för dig som kanske känner på dig att elpriset kommer höjas, eller helt enkelt inte orkar bry dig om marknaden i just Torshälla, och bara vill ta del av billig el. Det är nämligen fullt möjligt att ta det av bra elavtal trots fast pris, bara man väljer den bästa elleverantören i Torshälla.

Med ett fast elavtal är man dessutom mer trygg, då kostnaden är densamma över hela avtalsperioden. Detta förhållningssätt uppskattas av många eftersom det leder till en mer stabil ekonomi. Man vet helt enkelt hur mycket elen kostar varje månad.

Billigaste elen i Torshälla

Så, om man är på jakt efter den billigaste elen i Torshälla bör man helt enkelt navigera efter påslag ihop med den fasta avgiften. När vi gjorde detta, fann vi att Fortum levererar den billigaste elen just nu. Den fasta avgiften tillsammans med påslaget är nämligen lägst i hela Torshälla.

På andra plats finner vi Göta Energi, därefter Telge Energi. Dessa två aktörer har ganska snarlika erbjudanden, påslag och fasta avgifter som Fortum. Man kan säga att det inte skiljer sig särskilt mycket mellan de mest populära aktörerna på marknaden.

Rabatter & Erbjudanden

Om man vill få tag i billig el i Torshälla kan det vara bra att lokalisera erbjudanden och rabatter, eftersom detta kan påverka hur mycket du faktiskt kommer att betala för din el. Just nu hittar vi ganska bra rabatter hos både Fortum, Telge Energi och Göta Energi.

Värdet på rabatter ligger på ungefär samma nivå, det vill säga – 500kr. Däremot bör man inte helt och hållet navigera efter bara erbjudandet. Det är trots allt elpriset som skiljer ut den billigaste elleverantören.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *